dijous, 17 de gener del 2013

Recomanacions :: Fotografies literàries

Grand Central Station NYC. 1929. Hal Morey
www.culturainquieta.com 

Avui estreno secció al bloc. Fins ara us he estat recomanant llibres, pel·lícules, sèries de televisió, música... A partir d'ara m'agradarà molt compartir amb vosaltres imatges, fotografies d'artistes reconeguts, o no, que per la seves bellesa, la seva intenció o el que ens mostren podrien ser perfectament l'escenari d'una història literària. Un espai que com sempre m'encantarà compartir amb vosaltres i que deixeu el vostre comentari sobre el què us evoca la fotografia. 
Per estrenar la secció he escollit aquesta fotografia de Hal Morey, que ens mostra la Grand Central Station de Nova York el 1929. Fixeu-vos com la llum entra per les finestres dibuixant feixos perfectes que il·luminen punts de l'estació que com vulguessin centrar la nostra atenció en ells, talment com els focus d'un escenari.  Fixeu-vos també en els homes i dones que hi caminen, alguns a les fosques, altres extremadament il·luminats. Com a la vida.. En fi. Una fotografia fantàstica. Espero que us agradi. 






“Amb 22 anys era la primera vegada que vivia fora de casa i allà, enmig de parcs, bicicletes, ponts, gent de tot arreu, residències d’estudiants, coffeshops, festivals de rock i festes vaig veure que volia fer alguna cosa creativa a la vida”.


Roger Tartera.

També al facebook i al twitter.
Amb la tecnologia de Blogger.

Que es cremin els cossos

Que es cremin els cossos
Que es cremin els cossos. Editorial Alrevés, Barcelona 2011. Última novel·la publicada

Arxiu del blog

Seguidors

Visites

. : : Visites: