dimarts, 18 de setembre del 2012

Notícia :: Reivindicant la cultura al pregó de la Festa Major de Tiana

Roger Tartera i Primitiva Reverter van ser els encarregats de donar el tret de sortida a la Festa Major de Tiana 2012 el passat dijous al vespre. Els escriptors tianencs van fer un cant a la cultura i sobretot a la gent que crea aquesta cultura davant de més de 200 persones. 

Tiana ha triat aquest any la cultura i la literatura per donar el tret de sortida a la seva Festa Major. Dijous passat els escriptors Roger Tartera i Primitiva Reverter van realitzar un pregó reivindicatiu per la cultura, però sobretot amb els tianencs i tianenques que la creen. El pregó va ser un cant a la Festa Major, al poble, als racons del poble, a la gent que hi viu, als moments que es poden viure pels carrers de Tiana, a l'art, a les diverses maneres de viure la festa, etc. Però també hi va haver espai per la crítica, com les paraules ovacionades que es referien a les urbanitzacions de recent creació al poble, els carrers en mal estat i finalment la crisi que ens afecta a tots. En definitiva un pregó molt ben rebut pels tianencs, molt literari i molt cultural. Molt aviat us podrem oferir el vídeo íntegre del Pregó en aquest bloc. 





“Amb 22 anys era la primera vegada que vivia fora de casa i allà, enmig de parcs, bicicletes, ponts, gent de tot arreu, residències d’estudiants, coffeshops, festivals de rock i festes vaig veure que volia fer alguna cosa creativa a la vida”.


Roger Tartera.

També al facebook i al twitter.
Amb la tecnologia de Blogger.

Que es cremin els cossos

Que es cremin els cossos
Que es cremin els cossos. Editorial Alrevés, Barcelona 2011. Última novel·la publicada

Arxiu del blog

Seguidors

Visites

. : : Visites: