dimarts, 28 d’agost del 2012

Recomanacions :: Les reflexions musicals d'Arcade Fire

Rebellion (Lies)
Grup: Arcade Fire
Àlbum: Funeral
Any d'edició: 2004

Avui vull compartir amb vosaltres la música d'Arcade Fire, un grup d'indie  Rock format a principis del 2000 al Quebec, Canadà. Sempre els he tingut de companys de viatge en les meves hores d'escriptura i d'esbarjo, per les seves melodies però sobretot per la profunditat de les seves lletres que ens proposen reflexionar sobre el món en què vivim i sobre tot allò que podríem canviar. Per què la música com la literatura és molt més que entreteniment i evasió, és sobretot cultura i aprenentatge. 
Podria haver triat qualsevol de les seves cançons. De fet si el grup us agrada us convido a escoltar-les, però em ve de gust especialment recomanar-vos Rebellion (Lies), un cant a la revolta interior de cadascú contra un sistema que ens encotilla i ens paralitza a través de mentides. Sempre és un bon moment per reflexionar i si és amb els Arcade Fire, millor. 





“Amb 22 anys era la primera vegada que vivia fora de casa i allà, enmig de parcs, bicicletes, ponts, gent de tot arreu, residències d’estudiants, coffeshops, festivals de rock i festes vaig veure que volia fer alguna cosa creativa a la vida”.


Roger Tartera.

També al facebook i al twitter.
Amb la tecnologia de Blogger.

Que es cremin els cossos

Que es cremin els cossos
Que es cremin els cossos. Editorial Alrevés, Barcelona 2011. Última novel·la publicada

Arxiu del blog

Seguidors

Visites

. : : Visites: