dimecres, 4 de juliol del 2012

Benvinguts al nou bloc d'en Roger Tartera


Us dono la benvinguda al meu nou bloc literari, un espai que neix amb l'objectiu de compartir amb vosaltres la literatura que passa per la meva vida, la què escric i la què llegeixo.  

Dins d'aquest espai  hi trobareu la informació de tots els llibres que he escrit fins ara, i també dels que estic escrivint. Però sobretot vull que aquest bloc es converteixi en un espai on parlar de llibres, on compartir llibres, on reflexionar sobre la situació literària actual, sobre les notícies del sector, etc. Per això la vostra participació és indispensable, per fer d'aquest bloc un espai plural on tothom que ho vulgui, pugui dir-hi la seva. 

Hi trobareu un espai amb tota la informació dels llibres que he publicat, un espai dedicat a les notícies del sector i les últimes informacions sobre allò que he escrit i on he participat, un espai amb articles que proposen reflexions sobre el sector editorial, les noves tecnologies, la literatura que ens arriba d'altres llocs, un espai on arxivar tots els retalls de premsa i entrevistes que m'han fet, per si voleu conèixe'm una miqueta millor, les activitats que organitzo i en les que participo, i un espai per a recomanacions literàries, musicals o artístiques en general. 

Us animo a participar en aquest espai que vol ser de tots aquells als que els agradi la literatura i que com tots els espais virtuals anirà evolucionant amb el pas del temps i sobretot amb les vostres propostes.

Benvinguts a aquest nou viatge...
Encantat de compartir seient literari amb vosaltres.


“Amb 22 anys era la primera vegada que vivia fora de casa i allà, enmig de parcs, bicicletes, ponts, gent de tot arreu, residències d’estudiants, coffeshops, festivals de rock i festes vaig veure que volia fer alguna cosa creativa a la vida”.


Roger Tartera.

També al facebook i al twitter.
Amb la tecnologia de Blogger.

Que es cremin els cossos

Que es cremin els cossos
Que es cremin els cossos. Editorial Alrevés, Barcelona 2011. Última novel·la publicada

Arxiu del blog

Seguidors

Visites

. : : Visites: